Snø til besvær

Onsdag var grunnarbeidene ferdig på tomten og alt lå egentlig klart for støpet som etter planen skulle begynne denne uken. Alt har gått helt smertefritt så langt i byggeprosessen og graver Jan Gulbransen med sønn har gjort en fenomenal jobb, helt etter tidsplanen. Men allerede før Gulbransen hadde fått fjernet maskinene sine oppstod første problemet med neste fase, nemlig betongarbeidene.

Da lastebilen fra Jackon kom for å levere materialene til ringmuren, klarte de ikke å komme seg opp den isetete, bratte bakken til tomten. Snill som Gulbransen er så flyttet han like godt alle elementene over i sin lastebil og kjørte dette bort på sitt private lager, så skal han levere dette etterhvert som gutta fra Elementhus, som skal utføre betongarbeidene, trenger materialene.

Men utfordringene stoppet ikke der for i dag kom vinteren tilbake med 10 cm nysnø, noe som ikke er det beste utgangspunktet for betongabeider. Heldigvis tok vår fantastiske snille graver igjen affære og fikk dekket til hele området med presenning før grusdekket ble helt snødd ned, alt på eget initiativ. For en bra mann!

Nå håper vi bare på at det har snødd ferdig for i år og at gradestokken ikke vil krype langt videre nedover på de blå neste uke slik at vi kan starte betongarbeidene uten å risikere skader på grunnmuren.

Reklamer
Merket med , ,

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

Reklamer
Reklamer
%d bloggere like this: