Siste revisjon av tegninger

Etter mange justeringer, gjennomgang av detaljer og helhet, er tegningene for huset nå godkjent av oss og satt i produksjon.

Det har vært en del forandringer siden vi fikk de første skissene, og hver gang har vi trodd at dette er de siste før vi oppdager noen ting som må endres. Spesielt utfordrende har det vært å plassere vinduene. Heldigvis har vi en utbygger som er veldig forståelsesfull og har strukket seg langt i alle retninger for å imøtekomme våre utallige korreksjoner.

Den endelige tegningen av første etasje.

Den endelige tegningen av første etasje.

Trappen fra første til andre etasje har gjennomgått mange justeringen. Fra å ha en 90 graders vinkel nede i gangen, er den nå forandret slik at vinkelen er plassert et par trinn før stuegulvet oppe. Dette fordi den ekstra takhøyden i underetasjen gjorde at trappen ble veldig lang. Ved å legge repoet helt øverst og la ett trinn komme i 90 grader opp mot stuegulvet kortet vi ned den totale lengden på over en halv meter. Konsekvensen av dette var at vi måtte bytte plass på det lille badet i første etasje og boden, slik at boden nå ligger under trapperepoet i og med at her forsvinner det en del på takhøyden. Det lille badet er flyttet under kontoret.

En av de aller siste forandringene vi gjorde, var å flytte litt på veggene rundt kjellerstuen / lekerommet, slik at det får større gulvareal.

Den siste og endelige tegningen av andre etasje.

Den siste og endelige tegningen av andre etasje.

Fasaden mot nord og vest.

Fasaden mot nord og vest.

Fasaden mot sør og øst.

Fasaden mot sør og øst.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: