Gutterom

Etter mange uproduktive uker og etterhvert måneder (her på siden vel og merke), føler jeg meg omsider klar for å publisere et nytt blogginnlegg!

Det er etter vi omsider har fått opp hyllesystemet på lillebrors rom, og jeg er virkelig kjempefornøyd med resultatet! Hyllene som er fra String er fanstastisk fleksible og enkle å bygge på i både høyden og bredden. Jeg kunne derfor sette en skreddersydd løsning som passet helt perfekt til den plassen vi hadde tilgjengelig på rommet.

Fillip_rom3399

Ved å få tingene opp fra gulvet virker rommet både støre og luftigere, og kombinasjonen av åpne og lukkede hyller/skuffer, hjelper gutten til å holde orden i alle lekene sine. Han har til og med insistert på å gjøre leksene sine på pulten hver dag etter hyllene kom opp, noe som har overrasket både mamme og pappa fordi han tidligere ikke har likt å være på rommet sitt.

Det er flere ulike butikker og nettbutikker som forhandler String-systemet, men etter litt research på nettet, kom jeg fram til at hvis man bor i Oslo/Østlandsområdet, kan man bestille møbler og andre interiørgjenstander fra Werners møbler i Strømstad og få det fraktfritt levert på døren om man kjøper for mer enn 1000 kroner. Dette sparte jeg gode penger – og tid på, til og med etter den lave NOK-kursen vi har om dagen.

Kartet langs motsatt vegg, har jeg bestilt på mål fra Photowall. Nå ligger han på sengen om kvelden og pugger hele verdens land og deres hovedsteder =)

Merket med , , , , , , ,

7 tanker om “Gutterom

 1. Solveig Hagen sier:

  Så flott 😍 Bygger hus selv, å vurderer String på gutterommet. Kan jeg spørre om hvor mye dette kom på?

  • lihi77 sier:

   Hei igjen Solveig og takk for spørsmål!

   Det er blitt kjøpt i noen omganger da jeg begynte å bruke det på et kontor i andre etasje før jeg bestemte meg for å flytte alt ned på barnerommet og fylle på med noe ekstra.

   Men jeg sjekket prisene i forhold til feks å kjøpe alt på romtilrom, da sparte jeg noen hundrelapper på å kjøpe det på Werners møbler. I tillegg sparte jeg frakten da de kjører ut gratis.

 2. kristina sier:

  Hei huset deres er så flott, masse inspirasjon! I planleggingsfasen selv. Hvordan synes du det fungerer med trapp åpen mot stuen ift lyd? Tenker på soverommene. Og har dere isolert noe ekstra i gulvet? Ser dere tidligere ønsket trespiler i taket, hvorfor valgte dere det bort? Synes det er vanskelig å bestemme seg!

 3. Ingrid sier:

  Så fint hus dere har fått til!! Og veldig fint gutterom! 🙂
  Jeg lurer på hvor senga er fra?

  • lihi77 sier:

   Hei Ingrid og takk for hyggelig kommentar! Sengen er fra IKEA, den var egentlig mye høyere, men vi kappet bunnen av den og gjorde den om til vanlig sengehøyde slik at vi kan ha lagring (leker) under uten at det vises så godt. I tillegg har jeg tapetsert siden av den med en tapet fra Fermliving =)

 4. Ingvild Fjell sier:

  Hei! Kvar er den fine lampen frå? Vh. Ingvild

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: