Leverandører

Listen med leverandører vokser i takt med utbyggingen og vil bli oppdatert jevnlig.

SIA «Scandinavian Windows» Produserte og leverte vinduer og ytterdører på mål.
Tel.: +(371) 29199824
Fakss: +(371) 67790601
E-pasts: peteris.liepins@scwindows.lv

Remigijus Buozis – Murer. Støpte alle støttemurer og plattinger utvendig. Effektiv og veldig grundig. Anbefales.

La Casa Sia – detaljtegninger og modulproduksjon av huset, Latvia. Anbefales.

Jan Gulbransen – Grunnarbeid, Nesodden. Veldig dyktig og samvittighrtsfull. Holder alltid det han lover og mere til. Anbefales på det varmeste.

Normunds Majenieks – Trappeprodusent og møbelsnekker. Esktremt dyktig og nøyaktig håndtverker. Anbefales! Kontakt: majenieksn@inbox.lv

Kjetil Melbye – Tømrer og snekker. Overtok og ferdigstilte prosjektet. Dyktig, snill og pliktoppfyllende. Anbefales!

Mur Puss og Flis –  Overtok og ferdigstilte flis- og baderomsarbeidene. Effektive og arbeidsomme.

Buskerud Blikk – Overtok og ferdigstilte takarbeidene etter Elementhus elendige arbeid. Dyktige og effektive, anbefales.

Husvarm – rørlegger, Nesodden. Proff og effektiv. Holder det han lover, anbefales!

Nye Elektropartner – Elektriker, meget nøye og holder alle avtaler. Anbefales!

Amber Wood -Heltregulv. Vi kjøpte ask og er veldig fornøyde med både utseende og kvaliteten.

Tapwell – Kraner, dusjer og blandebatteri

HTH – Kjøkken. Kontaktperson Kari Melby, HTH vika. Anbefales!

Miele – Hvitevarer

Glenn Kolberg – var prosjektleder og hadde ansvaret frem til bygget ble levert på byggeplass. Ble permittert fra sin stilling i sommer pga interne komflikter og dårlig økonomi i XO-bygg, men har hjulpet oss enormt nå som XO-bygg trakk seg ut og har tatt på seg ansvaret om å stå som ansvarlig søker og sende inn søknaden om midlertidig brukstillatelse. En pålitelig og profesjonell mann med samvittighet. En sjeldenhet i denne bransjen. Anbefales!

Solli&Hoff – Utstikking og oppmåling.

Håkon Stubberud AS, byggkonsulent – uavhengig kontroll av boligsprosjekt.

Elementhus -støp og betongarbeider, pluss selve utførelsen av alle innrednignsarbeidene. Fullstendig inkompetente og uærlige. Har sørget for en mangelfull leveranse med katastrofale følger. Behandler kunder og arbeidstakere uten respekt. Fraråder alle på det sterkeste å ha noe som helst med dette firmaet å gjøre! Vær på vakt mot eierene Raitis Macans og
Ivars Kalnups.

XO Bygg – Hovedentrepenør men gikk konkurs 18. November. Bengt Haugland var styreleder og opptrådte ekstremt uaktsomt ved å la en underleverandør uten nødvendig kompetanse lede arbeidene. Han ble ved flere anledninger advart av sine ansatte om problemene med underleverandøren, men han valgte å ovese disse og fortsatte samarbeidet.

logoer01

27 tanker om “Leverandører

 1. Cecilie sier:

  Hei! Fin/interessant blogg!! Kan jeg spørre hvilke vinduer dere har? Materiale og produsent? Takk:)

  • lihi77 sier:

   Hei Cecilie!

   Vinduene er 3 lags isolasjonsglass med fabrikkmalte trerammer fra Scandinavian Windows (www.scwindows.lv). Vi produserte alle våre vinduer hos dem på mål og fikk dem levert sammen med resten av huset. Kontakten vår der heter Peteris Liepins.

   Hilsen Hilde

   • cecilie sier:

    takk for raskt svar. Var det mye å spare på å kjøpe de i Litauen kontra norske leverandører? Vi har et hus fra 1954 med behov for å bytte alle vinduer etterhvert nå, en kjempekostnad. Ser på ulike alternative produsenter, men det er vanskelig. Er jo så mange å velge mellom, ulike meninger om tre vs aluminium osv. Hm..ikke lett. Deres hus har jo blitt sååå bra! Vi skal pusse opp en hel kjelleretg nå, og jeg hadde tenkt betonggulv men går nå heller for fliser tror jeg. Mange valg å ta:)

 2. Mona sier:

  Hei 🙂 Flott blogg du har – med fantatiske bilder ! Veldig inspirerende 🙂 Hvordan får man tak i trappebyggern «deres? Og evt pris på trapppa? den var helt fantatisk! 😀

  • lihi77 sier:

   Hei igjen Mona og takk så nye mye for respons på blogg og trapp! Under innlegget «trapp på plass» tror jeg du finner svar på disse spørsmålene under noen av kommentarene til artikkelen. Sjekk der du, så spør igjen hvis du ikke finner alt du lurte på 🙂

 3. Åsa sier:

  Hei!
  Kom over denne bloggen når jeg søkte på betonggulv og ser mye av den samme inspirasjonen som vi har til vårt nye hus – veldig fint 🙂 Jeg lurte på om det ble tretak hos dere og hvilket treslag og bredde dere i så fall valgte.

  • lihi77 sier:

   Hei igjen åsa og takk for kommentar! Vi droppet til slutt himling i tre av mange ulike grunner, men det er fantastisk flott og skulle gjerne hatt det i et nytt hus 🙂 så på mange ulike løsninger og det jeg synes så veldig bra ut har vært en bredde på 3-4 cm og ikke mer enn 1,5 cm mellomrom. Hvilket treslag kommer kanskje an på hva dere har mye av ellers i huset men ask, bøk og eik er fint! Dere bør vurdere å beise det, enten lyst eller mørkt eller olje det for å unngå gulning. Men det kan selvsagt også være kult! Masse lykke til med valgene!!

 4. Mari sier:

  Hei. Vi simpelthen elsker trappen deres, men hvordan får vi tak i Normund? Hva kommer en slik trapp på i kroner?

 5. Mari sier:

  Obs. ser av kommentaren over at jeg må lete litt for å finne svaret!

  • lihi77 sier:

   Hei igjen Mari og takk så mye for kommentar! Ja, som du observerer har vi fått mange henvendelser ang trapp og Normunds så ut i fra mine svar tidligere tror jeg du skal finne det du leter etter! Om det imidlertid ikke er tilfellet så bare spør igjen 🙂

 6. Elianne sier:

  Hei!

  Husker du hvilken fargekode det er på vinduene innvendig? Er det nesten helt svart, eller er det mer koksgrå?

  • lihi77 sier:

   Hei igjen Elianne og takk for kommentar!

   Vi gikk for sorte vinduer, både utvending og innvendig. Er veldig fornøyde med det da det er mye enklere å kombinere med andre interiørfarger innvendig. For selv om koksgrå i utgangspunktet er en nøytral farge, består den av mange farger – enten med et stikk av blått eller rødt, som vil kunne gjøre det vanskelig å kombinere med for eksempel veggfarger.

   Husker det var en Ral fargekode, men den var type 99999 – sort

   Lykke til!

 7. Kirsti sier:

  Hei! Jeg trenger en dyktig møbelsnekrer (plassbygde møbler) til diverse arbeider i forbindelse med rehabilitering av min leilighet og lurte på om jeg kan skrive på engelsk til Normunds Majenieks.

 8. Bente Engelien sier:

  Fantastisk hus med utrolig mange gode løsninger, både praktisk og estetisk! Jeg lurer på om dere kjøpte Amber Wood gulvet deres hos en norsk forhandler?

 9. Bente Engelien sier:

  ..og nå fant jeg det jo, du har svart på det tidligere. Beklager at jeg spurte før jeg hadde sjekket skikkelig! Super blogg!!!

 10. Ann-Kristin sier:

  Hei!!

  Vi har et hus prosjekt på gang å vi holder på å vurdere gulv. Har du noen erfaring med dinesen el. boandren ? Ser at dere har handlet gulv i fra Amber wood, hva heter gulvet? Kan jeg spørre om pris?

 11. Mona Berg Hansen sier:

  Hei

  Har dere fortsatt kun gode erfaringer med La Casa Sia? Alt funket og holdt god kvalitet? Hvor ferdig var huset ved leveranse?

  • lihi77 sier:

   Hei igjen! Ja, vi har fortsatt kun gode erfaringer med dem. Vi fikk huset ferdig isolert med reisverk og gips på en side av innerveggene. Vi la mao kledning og tak på stedet, men jeg tror de har endret litt på hvor ferdig de leverer huset. Hvis du vil kan jeg etablere kontakt med deres norske eier som bor i Sandefjord!?

   • Mona sier:

    Hei! Er det noen spesiell grunn til at dere la tak og kledning selv, og ikke fikk levert dette? Hvor lang tid tok det før huset ble levert? Hilsen Mona

   • lihi77 sier:

    Grunnen for at vi la kledning selv, var fordi vi ønsket sibirsk lerk noe disse ikke leverte. I og med at lerk ikke skal behandles/males var vi opptatt av at denne skulle ha topp kvalitet og ville derfor bruke lokale forhandlere på dette. Det er dessuten mye østeuropeisk lerk som ikke har samme egenskaper som den sibirske så vi ville ikke risikere at det ble benyttet østeuropeisk lerk til utvendig kledning. Det blir dessuten penere om man legger på kledning på byggeplassen for å få tilpasset ender og overganger mer naturlig og «sømløst». Yttertaket må dessuten legges med beslag etter huset er satt opp ettersom det ikke blir levert ferdig oppsatt, men i moduler. (finnes neppe noen lastebiler som kan frakte et hus med grunnflate på 130 kvm…)

 12. Larsil sier:

  Hei. For et flott hus! Kunne du ha opplyst litt om hvilken dimensjon dere har på ytterkledning? Ser det er liggende, men er det med fals, not/fjær eller? Bredde på bordene? Hvor handlet dere dette?

 13. Larsil sier:

  Hei, for et superflott hus! Lurte på hvilken dimensjon dere har på den liggende ytterkledningen? Bredde på bord. Er det panelversjon med not og fjær, eller med fals?

 14. marcela sier:

  Så flott hus! Jeg lurte på innvendig tak, om det er gips eller?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: